laupäev, 13. november 2010

Raha teenimine internetis

Kuidas on võimalik Internetis raha teenidapuust ja punaselt. Mida see internetis raha tegemine siis endast kujutab? Enamus tegevusest toimub internetis. Raha tuleb teie pangakontole tavapangast pangaülekandega või mõnest rahvusvahelisest internetipangast (nt PayPal, Moneybookers, Alertpay).
Miks just netipangast? -Sest nii on mugavam ja odavam.

 Netipangas saab arveldusarve avada peaaegu igaüks. Tavalisest pangast erinevad need sellepoolest, et kõik toimetused saab ära teha netis. Tavaliselt on vanusepiirang 16- või 18- eluaastat. Ise alustasin 13-aastasena ning sain samuti ilma probleemideta Paypali konto avada.

  On olemas mitmeid-mitmeid mooduseid, kuidas Internetis raha tegemisega läbi lüüa - neist tuntumad; Forex, GPT, Pokker, SMS-teenused, Multi-level marketing, HYIP, Kodulehed, Spordiennustused, Twitter, Ajaveeb jpm.

 Mina sooviksin teile tutvustada GPT valdkonda.

GPT - Get Paid To
Kui saidiomanik tahab oma lehele reklaami teha, siis ta võib osta seda mõnelt GPT lehelt (nt Onbux.). GPT lehekülje kasutajad vaatavad reklaami ja saavad selle eest raha. Ühte lehte vaadatakse umbes 20 sekundit ja see on väärt ~0.01USD. Summa on küll pisike aga lehti mida vaadatakse on palju. On vaja kasutada paljusid GPT-lehti, et asi ära tasuks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar